Over QSC

Over QSC

Wie Zijn Wij

Quality in Security and Communication (QSC) N.V. doet haar naam eer aan en verleent al vele jaren top service aan bedrijven, winkels en particulieren in Suriname. QSC ontwerpt, ontwikkelt, installeert en onderhoudt elektronische beveiligings- en communicatiesystemen.

Of het nu gaat om inbraak-, brand-, camera- , toegangsbeveiligingssystemen, elektronische artikelbeveiliging (EAS) en andere retail beveiligingssystemen, communicatiesystemen, buispostsystemen en metaal/wapendetectoren, QSC N.V. vertaalt uw wensen in een systeem dat past bij uw business en uw budget.

Missie / Doel

QSC N.V. is een installatiebedrijf dat als missie hoogstaande beveiligingssystemen aan biedt aan bedrijven, particulieren en (semi-)overheidsonderdelen om daarmee het veiligheidsgevoel bij de klant te vergroten.

QSC N.V. wil zich met kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten en perfect uitgevoerde installaties volgens door onszelf gestelde kwaliteitsnormen verder onderscheiden in Suriname en uitgroeien tot de absolute marktleider op het gebied van elektronische beveiligingssystemen.

Onze experts komen langs en adviseren u hoe uw bedrijf, winkel of huis het beste beveiligd kan worden. Vervolgens sturen wij u een vrijblijvende offerte toe. Na goedkeuring en aanbetaling wordt de installatie ingepland kort op de leveringstermijn van 4/5 weken. Als de installatie is afgerond wordt het systeem door middel van een korte gebruikstraining aan u overgedragen. Binnen 3 maanden na oplevering komen wij kosteloos langs voor het verhelpen van storingen. Op al onze producten geeft QSC N.V. één jaar garantie.
Mocht u een onderhoudscontract willen afsluiten voor uw beveiligingssysteem, dan regelen wij dit graag voor u zodat u kunt rekenen op de ongekende service van QSC N.V.