Audio / Intercom

Audio / Intercom

Voor het verder optimaliseren van uw beveiliging biedt QSC verschillende middelen en systemen aan op het gebied van communicatie zoals; intercom en zusteroproep systemen of zorgcommunicatie. Deze intercom of oproepsystemen kunnen een toegevoegde waarde zijn op uw bestaand beveiligingssysteem en om de gehele veiligheid binnen uw organisatie op een hoger niveau te tillen.

Zorgcommunicatie
In de gezondheidszorg heeft veiligheid van personeel en patiënten prioriteit en daar hoort een goed communicatiesysteem bij. Zorg communicatiesystemen voor de speciale behoeften van de gezondheidszorg. De zorg voor patiënten is de belangrijkste taak van de artsen en specialisten in de gezondheidszorg. Communicatie tussen medewerkers, patiënten en bezoekers spelen hierbij een belangrijke rol. Ons breed scala van zorg communicatiesystemen helpen de gezondheidszorg in het creëren van een veiligere omgeving voor personeel, patiënten en bezoekers.

Intercom
QSC biedt een breed scala aan intercom oplossingen aan: van een eenvoudig “point to point” video telefoon tot één van de meest geavanceerde oplossingen. Een voorbeeld hiervan is een bedrijf met meerdere vestigingen die op één systeem zijn aangesloten en daarmee ook een integratie met het CCTV en/of toegangsbeveiligingssysteem hebben gelegd. QSC is vertegenwoordiger van Commend, de marktleider van geavanceerde intercom en audio toepassingen. De producten van Commend zijn IP ready en bijzonder geschikt voor integratie met andere beveiligingssystemen. Bovendien combineert Commend een zeer hoge geluidskwaliteit met duurzaamheid en lage onderhoudskosten.

Wilt u meer weten over de audio en intercomsystemen van QSC? Klik hier of bel ons op (+597) 531735. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contact formulier. Een sales medewerker komt langs en informeert u over de mogelijkheden zijn. U geeft aan wat uw wensen zijn en ontvangt vrijblijvend een offerte.