Gezondheidssector en Overheid

Gezondheidssector en Overheid

Het beveiligen van gebouwen in de gezondheidssector en overheid vraagt een andere insteek vanwege het openbare en dienende karakter van deze sector. Een ziekenhuis heeft minder behoefte aan toegangsbeveiliging dan bijvoorbeeld een verzekeringskantoor. Een hulpzoekende persoon moet, al dan niet begeleid door familie/vrienden, snel en direct toegang krijgen tot de hulp die hij/zij nodig heeft. Een toegangsdeur naar een poli zal dus niet worden beveiligd met een magneet slot en kaartlezers. Een deur van de ICT ruimte mogelijk weer wel. Het ontwerpen van toegangsbeveiliging in deze sector vergt een groot inlevingsvermogen. Maatwerk is eerder regel dan uitzondering.

Bij brandbeveiliging ligt de vraag weer anders. Als je als instelling de verantwoording draagt voor mensen die bij jou ongevraagd overnachten (het is geen hotel), dan wil je niet het nieuws halen met het verwijt dat het gebouw onvoldoende beschermd was. Ook andere overheidsorganisaties hebben een grote publieke functie, waar veel burgers gebruik van maken.

Camerabeveiliging wordt in deze sector vaak gebruikt als monitor om later beelden te kunnen opzoeken. Met deze beelden kan bijvoorbeeld ongewenst gedrag van publiek en/of medewerkers worden opgespoord. Dat geeft de directie van een van de instellingen de mogelijkheid om aangiften te doen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op (+597) 531735 of stuur een bericht (via het informatie formulier). Een sales medewerker komt langs en vertelt wat de mogelijkheden zijn. U geeft aan wat u wilt en u ontvangt vrijblijvend een offerte.