Financiële sector / Verzekeringsmaatschappijen

Financiële sector / Verzekeringsmaatschappijen

De financiële sector in Suriname bestaat uit banken, cambio’s, goudopkoop kantoren, verpandingskantoren, financiële adviesbureaus en verzekeringsmaatschappijen. Hoewel er tussen deze bedrijven verschillen bestaan voor wat betreft de wijze waarop beveiligingssystemen zijn aangelegd, is er één belangrijke gemene deler: kwaliteit staat bovenaan. Kwaliteit in het ontwerp van de beveiliging, kwaliteit van de daarvoor aan te schaffen producten, kwaliteit in de installatie, kwaliteit in de garantie en kwaliteit in de nazorg.

Gelukkig staat de letter Q niet zonder reden in de naam van ons bedrijf. Quality in security and communications levert de financiële sector graag dat wat ze willen: kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare systemen. Systemen die we in samenhang met de klant ontwerpen, installeren én onderhouden. QSC heeft een ruime ervaring met het ontwerpen van beveiligingssystemen voor klanten uit de financiële sector. We zorgen dat we op de hoogte zijn van technologische ontwikkelingen op ons vakgebied. Hierdoor kunnen we snel inspelen op nieuwe veiligheidseisen als specifieke klantwensen.

Qua service en onderhoud denkt QSC zeker óók aan de lange termijn! De meeste bedrijven in de financiële sector hebben een lange termijn visie en vaak ook een omvangrijke bedrijfsgeschiedenis. Dan is het van belang dat de systemen die je aanschaft uniform zijn en een zo lange mogelijke levensduur hebben. Als er dan een filiaal wordt verbouwd of vernieuwd, dan kunnen de bestaande systemen worden terug geplaatst (bij een verbouwing) of worden geïnstalleerd in het vernieuwde filiaal.

Wilt u meer weten wat QSC voor de financiële sector kan betekenen? Klik hier of bel ons op (+597) 531735. Ook kunt u een bericht sturen (via het informatie formulier). Een sales medewerker komt langs en informeert u over de mogelijkheden zijn. U geeft aan wat uw wensen zijn en ontvangt vrijblijvend een offerte.