Volgnummersystemen

Volgnummersystemen

volgnummersysteemEen volgnummersysteem brengt niet alleen rust bij de bezoekers, maar ook bij het management van dat bedrijf. Q-Matic zorgt niet alleen voor een ordelijk verloop van de klantenstroom, het biedt ook de mogelijkheid om de doorlooptijd per onderwerp uit te draaien.

Klanten kunnen op de Q-Matic console een keuze maken. Bijvoorbeeld een reisbureau heeft dit systeem in gebruik en de klanten kunnen bij binnenkomst kiezen voor:

  1. Vakantie binnenland
  2. Vakantie buitenland, regionaal
  3. Vakantie buitenland, intercontinentaal

Een klant komt binnen en kiest voor ‘vakantie binnenland’, de klant krijgt een nummer d.m.v. een printbon uit de console. Op een scherm in de wachtruimte verschijnt welk nummer aan de beurt is en naar welke balie deze persoon moet gaan. De manager van het reisbureau kan achteraf per categorie het aantal bezoekers bekijken en zien hoeveel tijd nodig is om een klant te helpen. Deze informatie kan weer als input worden gebruikt om het volgnummersysteem nog klantgerichter af te stellen.

QSC weet uit ervaring dat elke situatie om een maatoplossing vraagt. Op basis van ons brede productassortiment, van eenvoudige tot zeer geavanceerde systemen, bieden wij voor elke cliënt of situatie een passende oplossing.

  • Het Q-DIRECT systeem is ontwikkeld voor situaties waarin sprake is van een centrale wachtrij, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt in diensten. Het systeem brengt rust in uw wachtruimte door de afgifte van voorbedrukte volgnummers.
  • Het Q-NOVA systeem biedt hierbij tevens de mogelijkheid opgeroepen cliënten naar een balie/kamer te verwijzen.
  • Het Q-Matic Solo systeem heeft meer mogelijkheden omdat het ondersteuning geeft aan meerdere wachtrijen. Naast de balieverwijzing kan dit systeem uw medewerkers ook voorzien van actuele management informatie.
  • Het Q-MASTER systeem heeft dezelfde opties als Q Matic Solo, maar kan doorgroeien naar Q-WIN™ Stand Alone en Q-WIN™ Netwerk.

Met Q-WIN™ Stand Alone systeem beschikt naast de functies zoals genoemd bij het Q-Master systeem over een Q-WIN™ besturingssysteem waarmee u als gebruiker beschikt over actuele en historische managementinformatie. Het systeem ondersteunt managers bij het nemen van beslissingen over het inzetten van personeel.

De Cliënten Begeleidingssystemen kunnen aan de hand van een aantal modules worden uitgebreid met specifieke functionaliteiten. Voorbeelden hiervan zijn o.a Touch Screen Consoles , LCD-monitoren sets en de software module Q-CALENDAR (Internet) waarbij de klanten op afspraaktijd worden opgeroepen.

Enkele toepassingsgebieden van Q-MATIC zijn o.a. verzekeringsmaatschappijen, banken, uliliteits-kantoren, ambassades, overheidskantoren, eigenlijk overal waar klanten in de rij moeten wachten om gediend te worden. In Suriname wordt het Q-MATIC systeem toegepast bij Assuria, de Hakrinbank en SPSB.

Wilt u meer weten over de volgnummersystemen van QSC? Klik hier of bel ons op (+597) 531735. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contact formulier. Een sales medewerker komt langs en informeert u over de mogelijkheden zijn. U geeft aan wat uw wensen zijn en ontvangt vrijblijvend een offerte.