Particulieren

Particulieren

Your home is your castle. QSC snapt het belang van een veilig huis. Wij leveren verschillende (kleine) systemen, passend bij uw huis en met de kwaliteit van QSC. Wij geven één jaar garantie op de producten die door ons geïnstalleerd zijn en drie maanden op de installatie zelf.

Wat voor de meeste particulieren van belang is bij de aanschaf van een beveiligingssysteem is de betrouwbaarheid en eenvoud van het systeem, voornamelijk in het gebruik. Als je thuis komt van het werk heb je geen zin in moeilijke elektronica. Eenvoudige bediening en je daarna veilig voelen. Tijd hebben om in je hangmat te chillen. QSC begrijpt dat.

Ook als je buitens huis geniet van het leven, wil je weten of je bezit veilig is. QSC levert zowel een inbraak-, als een camerabeveiligingssysteem dat op afstand via een mobiele telefoon te bekijken en te bedienen is. Zo ga je met een gerust hart op pad.

Naast het bekijken van meldingen en beelden via een mobiele telefoon zijn er nog andere opties zoals Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op (+597) 531735 of stuur een bericht (via het informatie formulier). Een sales medewerker komt langs en vertelt wat de mogelijkheden zijn. U geeft aan wat u wilt en u ontvangt vrijblijvend een offerte.