Winkels

Winkels

Winkeldiefstal is het zorgpunt voor iedere winkelier. Sensormatic elektronische artikelbeveiliging biedt oplossingen voor een grote verscheidenheid aan producten. Of het nu gaat om parfum, kleding, schoenen, tassen, wijn, gereedschap of vele andere producten, de Sensormatic labels en/of hard tags zorgen dat u uw winkel kunt beschermen tegen dieven en onverlaten.

Natuurlijk vraagt het beveiligen van een winkel meer dan het beschermen van de producten. Ook het pand moet worden beveiligd tegen inbraak na sluitingstijd of tegen brand. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door een inbraakalarmsysteem te installeren of een camerabeveiligingssysteem. Een brandbeveiliging kan worden geïnstalleerd als apart systeem of het kan worden geïntegreerd in het inbraakalarmsysteem. Bij grote gebouwen of als er in een bedrijf wordt gewerkt met brandbare materialen, dan is het aan te raden om een zelfstandige brandmeldinstallatie (BMI) te laten installeren.

Mede door ons brede assortiment kunnen we veel winkeliers helpen bij het beschermen van hun kostbare bezit. Wij hebben oplossingen in huis voor kleine winkels, als voor grote winkelketens. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op  (+597) 531735 of stuur een bericht (via het informatie formulier). Een sales medewerker komt langs en vertelt wat de mogelijkheden zijn. U geeft aan wat u wilt en u ontvangt vrijblijvend een offerte.