Toegangsbeveiliging

Toegangsbeveiliging

toegangsbeveiligingWist u dat u met toegangscontrole veel meer kunt beschermen dan uw pand alleen? Met een toegangscontrolesysteem kunt u niet slechts uw personeel toegang verlenen en derde personen buiten sluiten. U kunt ook slechts een deel van het personeel toegang geven tot een specifiek deel van uw bedrijf, zoals een kluisruimte of een ICT-ruimte. Bedrijven met een openbare functie, zoals ziekenhuizen, banken of verzekeringsmaatschappijen, kunnen met toegangscontrole toch het gebouw beveiligen zonder dat de toegankelijk voor het publiek verloren gaat.

Naast het beveiligen van deuren en/of poorten, liften en slagbomen, kan het toegangscontrolesysteem worden geleverd met een softwarepakket. Hiermee kunt u voor uw bedrijf onder andere rapporten uitdraaien waarin is vermeld wie, waar, wanneer en in welke ruimte een persoon is geweest. Maar nog belangrijker zijn de opties in het softwarepakket waarmee u verschillende beveiligingssystemen zoals inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en een brandmeldinstallatie kunt integreren met het toegangscontrolesysteem. Met één software pakket via één of meerdere monitoren kunt u al uw systemen in de gaten houden. U of uw beveiligingsmedewerker krijgt een storingsmelding op het scherm, waarna de dichtstbijzijnde camera wordt opgeroepen en direct kan worden gecontroleerd waarom de sensor af gaat. Ook bij meldingen van de brandmeldinstallatie wordt direct duidelijk waar en welke sensor (rook-, hitte- of handmelder) een signaal geeft. Deze specifieke informatie kan direct aan de brandweer worden doorgegeven.

Toegangsbeveiliging is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Of er nu één deur of vier deuren beveiligd moet worden. (Middel)grote bedrijven met meerdere locaties kunnen met hetzelfde software pakket bediend én gemonitord worden. Bij een bedrijf met het hoofdkantoor in Paramaribo en filialen in andere districten kan één softwarepakket, verschillende deurcontrollers, elektronische sloten of magneetsloten centraal in de gaten houden wie de beveiligde ruimte betreed. Dit vergroot de veiligheid binnen de onderneming en medewerkers kunnen efficiënter worden ingezet. Door bijvoorbeeld aan een medewerker rechten toe te kennen voor specifieke ruimten op verschillende locaties, is deze persoon niet meer afhankelijk van de beschikbaarheid van verschillende de sleutels.

Wilt u meer weten over de toegangsbeveiliging van QSC? Klik hier of bel ons op (+597) 531735. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contact formulier. Een sales medewerker komt langs en informeert u over de mogelijkheden . U geeft aan wat uw wensen zijn en ontvangt vrijblijvend een offerte.