Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Een Inbraakbeveiligingssysteem is ontworpen om te voorkomen dat er wordt ingebroken in uw woning, winkel of bedrijf. Wanneer een persoon een beveiligd gebouw probeert binnen te dringen, gaat het alarm af. Heeft u uw inbraakbeveiligingssysteem aangesloten bij een alarmcentrale, dan gaat bij het binnen dringen van het gebouw het alarm af en wordt de meldkamer gewaarschuwd.

De adviseurs van QSC hebben ervaring in het ontwerpen van inbraakbeveiligingssystemen met de juiste balans tussen gevoeligheid van detectie, een efficiënt detectiegebied en realistische kosten. Of het systeem nu bestemd is voor een woonhuis, een kleine of voor een grote organisatie, QSC biedt altijd een betaalbare oplossing.
QSC wil dat de door haar geïnstalleerde systemen gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn en geen vals alarm geven. Wij maken dit waar doordat wij een breed assortiment sensoren en andere detectiemiddelen aanbieden van ondermeer de merken DSC en Honeywell. Onze medewerkers zijn ervaren installateurs die uw systeem in perfecte staat achter laten.
Ook na de installatie blijven onze medewerkers beschikbaar om uw systeem in goede conditie te houden.

Wilt u meer weten over de Inbraakbeveiligingssystemen van QSC? Klik hier of bel ons op (+597) 531735. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contact formulier. Een sales medewerker komt langs en informeert u over de mogelijkheden zijn. U geeft aan wat uw wensen zijn en ontvangt vrijblijvend een offerte.