Bedrijven en Industrieën

Bedrijven en Industrieën

Geen bedrijf is hetzelfde. Dat geldt ook voor de beveiligingssystemen die QSC ontwerpt en installeert. Wij kunnen voor ieder bedrijf, klein, middelgroot of groot, de behoefte vertalen in een oplossing op maat zodat uw bedrijf exact het systeem krijgt dat u nodig heeft: Toegangscontrole, camerabeveiliging, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging of bijvoorbeeld klantnummeringsysteem. “Geen problemen, maar oplossingen”, dat is het motto van QSC.

Dit motto maken we graag waar. QSC bedient veel verschillende bedrijven op de Surinaamse markt. Van een groot productiebedrijf tot een klein gespecialiseerd bedrijf, zowel in Paramaribo, maar zeker ook er buiten. Een beveiliging voor een kantoor is natuurlijk anders dan een productiebedrijf, zeker als dat bedrijf 24 uur per dag werkt.

Bij het ontwerpen van een of meerdere beveiligingssystemen staat het bedrijfsproces centraal. Als er bijvoorbeeld een deur beveiligd moet worden met toegangscontrole, is het van belang om te weten van welk materiaal de deur gemaakt is, hoe deze deur opent, hoe vaak deze deur gebruikt wordt en door wie deze deur gebruikt wordt. Het komt voor dat we een klant adviseren om een ander type deur te installeren om te voorkomen dat zijn werkproces wordt gehinderd als toegangsbeveiliging wordt geïnstalleerd.

In grotere kantoorpanden adviseren we om een brandbeveiligingssysteem te installeren met een ‘addressable’ brandpaneel. Een van de grote voordelen van een dergelijk systeem is de in te programmeren zelf test van alle sensoren en signaleringscomponenten. De zelf test wordt dan na de reguliere kantoortijd ingepland, zodat het werkende personeel geen hinder onder vindt. Tegelijkertijd worden personeelskosten bespaard omdat de sensoren niet meer per stuk handmatig getest hoeven te worden. Hierdoor wordt het systeem veel vaker getest en wordt de kans op een defecte sensor veel kleiner. Uiteraard komt dat de beveiliging van uw pand ten goede.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op (+597) 531735 of stuur een bericht (via het informatie formulier). Een sales medewerker komt langs en vertelt wat de mogelijkheden zijn. U geeft aan wat uw wensen zijn en ontvangt vrijblijvend een offerte.