Integratie van beveiligingssystemen / Systeem ontwerp

Integratie van beveiligingssystemen / Systeem ontwerp

QSC loopt voorop bij het ontwerpen en installeren van beveiligingssystemen. De expertise die QSC heeft van alle soorten van elektronische beveiliging stelt haar in staat CCTV-systemen te integreren in andere beveiligingssystemen, zoals systemen voor toegangscontrole en inbraakdetectie.

Integratie beveiligingssystemen
Het integreren van beveiligingssystemen wordt in Suriname steeds vaker toegepast. Hiermee zijn bedrijven steeds beter toegerust om de beveiliging van het gebouw en/of bedrijfsterrein in samenhang te beveiligen. Door het toepassen van deze efficiency kan vanuit één of twee security ruimte(n) de gehele beveiliging worden aangestuurd en gemonitord. Dit kan schelen in de inzet van personeel, maar het zal zeker leiden tot een meer professioneel gebruik van de systemen. Bijvoorbeeld, een deur met toegangscontrole blijft open staan en de software geeft een signaal af dat de deur ‘te lang open staat’. Waar in een niet geïntegreerde situatie de security post mankracht naar de plek moet sturen om te kijken. Als er een geïntegreerd systeem in werking is, dan roept de wacht het beeld op van de geïnstalleerde camera en kan direct worden vastgesteld waarom de deur te lang open staat.

Het gebouw van de toekomst: buildingmanagement
QSC N.V. is al jarenlang de agent voor Tyco security products in Suriname. De Tyco producten zoals winkel/productbeveiliging van Sensormatic, IP camera’s van Illustra, Brandmeldinstallaties van Simplex, toegangscontrole van Kantech en Software House zijn bekend om hun kwaliteit en gebruiksgemak. Tyco is onlangs gefuseerd met Johnson Controls. Waar Tyco sterk is in security, is Johnson Controls dat in de zogenaamde building management systemen, waarmee temperatuur en verse lucht, maar ook energie en waterbesparing geregeld kan worden. Door de fusie ontstaat er een bedrijf die uw gehele gebouw zo veilig en efficiënt mogelijk kan inrichten: van toegangscontrole tot waterbesparing. Wilt u meer weten, bekijk dan bijgaande video.

Of Klik hier of bel ons op (+597) 531735. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contact formulier. Een sales medewerker komt langs en informeert u over de mogelijkheden zijn. U geeft aan wat uw wensen zijn en ontvangt vrijblijvend een offerte